İçeriğe geç Kenar çubuğuna atla Altbilgiye atla

Yurtdışında Tıp Eğitimi Fırsatları

Macaristan ve Çekya’da Üniversite Kapıları İntergenç ile Açılıyor!

Yurtdışında tıp eğitimi almak, birçok öğrencinin hayalleri arasında yer alıyor. Bu hayali gerçeğe dönüştürmek isteyenler için İntergenç, Macaristan ve Çekya’daki prestijli üniversitelerle kapılarını aralıyor. Macaristan ve Çekya’da üniversite okumak, özellikle tıp, diş hekimliği ve eczacılık bölümleri için cazip seçenekler sunuyor. İntergenç, öğrencilere sadece YÖK denkliği ile sınırlı kalmayıp, AB ülkeleri, İngiltere ve Amerika gibi dünya çapında çalışma hakkı kazandıracak bir eğitim yolculuğu vaat ediyor.

İntergenç’in Türkiye’de benzersiz bir profesyonellikle sunduğu hizmetler arasında, öğrencilerin akademik seviyelerini belirlemek için çevrim içi deneme sınavları, çevrim içi çalışma platformları ve e-kitaplar yer alıyor. Ayrıca, Macaristan ve Çekya’daki üniversitelerle Info Days kapsamında düzenlenen buluşmalar, öğrencilere bu ülkelerde eğitim alma konusunda kapsamlı bilgiler sunuyor.

18-19 Mayıs 2024 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilecek olan Giriş Sınavları ve Info Days etkinliğine, Charles Üniversitesi Hradec Kralove Tıp Fakültesi, Semmelweis Üniversitesi, Martin Havlik, Smartversity International Pathways, McDaniel College Budapest, Budapeşte Veterinerlik Üniversitesi ve inBee Platform gibi katılımcılar dahil olacak. Bu etkinlik, öğrencilere Macaristan ve Çekya’da tıp eğitimi almak isteyenler için bir dönüm noktası olacak.

Charles Üniversitesi Hradec Kralove Tıp Fakültesi, özellikle Türk öğrenciler için Çekya’da tıp eğitimi almak adına en iyi seçeneklerden biri olarak öne çıkıyor. QS World University Rankings’e göre tıp alanında dünyanın en iyi üniversiteleri arasında yer alan bu fakülte, mezunlarının global çapta prestijli bir diploma ile mezun olmalarını sağlıyor.

İntergenç’in sunduğu hizmetlerle, Macaristan ve Çekya’da üniversite eğitimi almak isteyen öğrenciler, akademik ve mesleki geleceklerini güvence altına alıyor. İletişim kurarak ve çevrim içi deneme sınavlarına katılarak, siz de bu eğitim yolculuğunun bir parçası olabilirsiniz. Macaristan ve Çekya’da tıp okumak isteyenler için İntergenç, rehberliğindeki bu eğitim yolculuğuna katılmaya davetlisiniz.

Yorum Yap