İçeriğe geç Kenar çubuğuna atla Altbilgiye atla

Genç Sağlık Sen 81 İlde Saha Ziyareti Gerçekleştirdi 

Genç Sağlık Sendikası, sahanın sorunlarını dinlemek, çözüm önerileri geliştirmek amacıyla Türkiye’nin 81 ilinde saha ziyaretleri gerçekleştirdi. 

Genç Sağlık Sendikası Genel Başkanı Osman Kaya, Türkiye genelini kapsayan ziyaretler kapsamında İl Sağlık Müdürlükleri, Hastane yönetimleri, birinci basamak birimleri, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüklerinin yetkilileri ziyaret edilerek, sağlık ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personellerinin sorun ve taleplerini dinlediklerini söyledi.  Sendika üst yönetimi ve il temsilciliklerinin 81 ilde gerçekleştirilen Saha Çalışması için adeta seferber olduğunu vurgulayan Kaya, “Genç Sağlık Sen olarak koltuklarında oturan, sahanın sorunlarından uzak bir sendika olmadık, olmayacağız. Değerli genel merkez yöneticilerimizinn ve il temsilciliklerimizdeki yetkillilerimizin katılımıyla 81 ilde sağlık ve aile ve sosyal hizmetler iş kollarındaki yetkililerimizi ziyaret ettik. Sahanın sorunlarını ve çözüm önerilerimizi yetkililere aktarma fırsatı bulduk” dedi. Saha çalışmalarının aralıksız süreceğini belirten Kaya, üyelerine ve sağlık ve aile ve sosyal hizmetler kolunda çalışanlarla birlikte sorunlara çözüm üretmeye, personellerin sosyal ve mali haklarını geliştirmeye devam edeceklerini söyledi. 

Yoğun İlgi ile Karşılaştık 

Gerçekleştirilen ziyaret kapsamında sağlık çalışanlarının sorun ve talepleri dinlenerek ortak çözümler hakkında istişarede bulunduklarını anlatan Kaya, “Yoğun ilgi ile karşılanan sendika heyeti, gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı tüm sağlık çalışanlarına teşekkürlerini sunarak; sağlık çalışanlarının ekonomik, sosyal, kültürel ve demokratik hak ve menfaatlerini adalet ve eşitlik ilkelerine göre korumak ve geliştirmek adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi. Kaya, ziyaretleri kapsamında sendika yetkililerini kabul ederek, sorunları ve çözüm önerilerini dinleyen ve birlikte çalışma gayreti içerisinde olan kamu yöneticilerine de teşekkür etti. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı) 

Kaynak

Yorum Yap